3 grunde til, at Bitcoin-prisen hurtigt kom sig efter at være faldet til $ 15,7K

Bitcoin-prisen faldt pludselig til $ 15.670, før handlende trådte ind for at forsvare niveauet på $ 16.000.

Prisen på Bitcoin (BTC) faldt til så lavt som $ 15.670 på Binance den 15. november. Det meget volatile fald kom timer efter, at BTC nåede $ 16.355, hvilket demonstrerede stærkt momentum.

Tre nøglefaktorer forårsagede sandsynligvis prisfaldet på Bitcoin Revolution natten over. De tre potentielle faktorer er en weekend-shakeout, det daglige glidende gennemsnit (MA) -test og en gentest af parabolen.

Weekendudrystelser og lavere test på ny support er sunde

Som Cointelegraph rapporterede, forventede algoritmiske handlende, at et weekendfald på Bitcoin-markedet ville blive til virkelighed.

Der var en stak salgsordrer over $ 16.500, som ikke blev trukket, da prisen nærmede sig $ 16.400. Dette betød, at ordrene var ægte salgsordrer, der anvendte salgspres på kryptokurrencymarkedet.

Ovenpå markedsstrukturen, der sandsynligvis tilskyndede handlende og bots til at kortslutte, sagde on-chain analytiker Willy Woo, at weekendens volatilitet er bullish.

Han sagde, at man forventer at ryste af „bearish tekniske“, men markedet forbliver stadig i „køb dip“ -området. Han skrev:

“Opsætning af weekendhandel: Afskaffelse af nogle bearishness-tekniske data (4 timer RSI div, 8 timer TD9). Kort og mellemlang sigt grundlæggende kæde på kæden, flere mønter skaffede udveksling, flere brugere ankom. Køb dip-scenariet. ”

Dypkøb afspejler bullish momentum

På det daglige diagram bekræftede faldet til $ 15,6 tusind en gentest af det 10-dages glidende gennemsnit. Gentesten var vigtig, fordi BTC i den forløbne uge efter en massiv prisstigning testede den samme MA inden fortsættelse.

Hvis prisen på Bitcoin fortsatte med at falde til under 10-dages MA, ville det have betydet en yderligere opdeling. Men det øjeblikkelige opsving fra det samme niveau, som det genoprettede fra den 7. november, var relativt positivt på kort sigt.

Den 7. november oplevede BTC et lignende fald, omend i et andet prisklasse. Prisen styrtede pludselig fra $ 15.753 til så lavt som $ 14.344 og registrerede et fald på 5%. Den dominerende kryptokurrency gendannede også fra den 10-dages MA på det daglige diagram på det tidspunkt.

I de næste par dage, der fulgte, fortsatte BTC med at slå et toårigt højdepunkt på $ 16.480, hvilket bekræftede en stærk breakout.

Paraboliske fremskridt kræver gentest

Josh Olszewicz, en chartist og en teknisk analytiker for kryptokurrency, delte et diagram, der viser, at Bitcoin er i en parabel.

Under en parabolisk stigningstendens fortsætter et aktivs momentum med at opbygges, når prisen stiger. Men hvis den parabolske cyklus går i stykker, kan et aktiv risikere en stor tilbageførsel.

På kort sigt forbliver Bitcoin-parabolen intakt, så længe BTC forbliver over $ 15.300 til $ 15.500.

Handlende og tekniske analytikere har identificeret lignende niveauer i de sidste 24 timer. Michael van de Poppe, en fuldtidshandler på Amsterdam Stock Exchange, sagde ligeledes, at supportniveauet på $ 15.500 fortsat er nøglen til BTC på kort sigt.

På kort sigt vil Bitcoin være nødt til at se kontinuerlig modstandsdygtighed over $ 15.500 og ideelt set forsvare $ 15.700 support, som det gjorde i løbet af de sidste 24 timer.