Bitcoin når et punkt, da Bulls prøver at afværge Selloff til $ 17.000

Bitcoin har været udsat for en vis enorm volatilitet i løbet af de sidste par dage og uger, hvor sælgere steg op og forsøgte at ugyldiggøre styrken set af kryptokurrency, da de holder den under nøglen $ 19.000 niveau.

En vedvarende konkurrence under dette niveau vil helt sikkert forringe dets tekniske styrke. Stadig ser det ud til, at intensiteten af ​​hver udsalg, der ses efter afvisninger ved dets højeste tidspunkter, er faldende.

Dette betyder, at kryptovalutaen vokser teknisk stærkere, da serien med højere lavt niveau, der blev dannet i tiden, siden den styrtede ned til $ 16.400 i sidste uge, er et utroligt positivt tegn for kryptovalutaen.

Hvor det udvikler sig på mellemlangt sigt, kan i vid udstrækning afhænge af, om tyre kan holde sin pris inden for en nøglekanal, der er dannet gennem de sidste par dage.

En erhvervsdrivende ser på denne kanals grænser for at få indsigt i, hvor den kan udvikle sig på kort sigt, og bemærker, at et brud under dens nedre grænse på ca. $ 18.500 kan føre til, at den bliver betydeligt lavere i de kommende dage.

Indtil videre forbliver kryptovalutaen dog over denne nøgleunderstøttelse, hvor tyre forsøger hårdt at skubbe den over $ 19.000.

Bitcoin viser tegn på styrke, når tyre sætter højere niveauer

En lovende tendens, der er set i løbet af den sidste uge, er dannelsen af ​​højere lavt niveau efter hver afvisning ved kryptokurrencyens heltidshøjder inden for området mellem 19 og $ 19.000.

Efter sit første besøg mod dette niveau i sidste uge, faldt kryptokurrencyens pris så lavt som $ 16.400, inden han fandt support og rebound. En afvisning og neddypning fulgte det andet forsøg på at bryde over dets højdepunkter til et lavt niveau på $ 18.200.

Hvis denne tendens fortsætter, er det et tegn på, at bjørne mister deres kontrol over dette niveau og kan indikere, at et breakout i $ 20.000-regionen er nært forestående.

Handlerkrav bevæger sig mod $ 17.000 kan snart finde sted

En erhvervsdrivende forklarede i en nylig tweet, at et brud under en kanal, som Bitcoin i øjeblikket er fanget i, kunne få det til at kaste sig mod $ 17.000.

Han pegede på dette mønster i et diagram, der viste, at en pause under regionen på mellem $ 18.000 ville åbne portene for et træk betydeligt lavere.

“BTC: Se om kanalen holder eller ej. Enten måde vil gerne spille rækkevidde fra lavt niveau omkring 17 for en hoppe. ”

De kommende par dage skal give et indblik i, om denne bearish mulighed vil blive gennemført.